Sylk-Beauty Schoonheidssalon - Pulzzz ontharen - Sylk - Beauty Heeswijk Dinther

Praktijk voor de huid
Title
Ga naar de inhoud
Specialisaties
Sylk praktijk voor de huid

Pulzzz Definitieve ontharing met IPL (VPL)

Ontharen voor een zeer betaalbare prijs! Mannen en vrouwen kunnen bij ons terecht om van elke ongewenste haargroei af te komen. In het Pulzzz concept rekent u slechts € 1,20 per flits af. Het flitsoppervlak van onze apparatuur is ca. 10 cm2. De combinatie van een groot flitsoppervlak en lage prijs per flits betekent dat u significant minder betaalt dan bij de concurrent.

Een duurzame ontharingsmethode waarbij met licht warmte wordt opgewekt in de voedingsbodem van de haarzakjes. Deze wordt zo vernietigd, waarna deze nooit meer een haartje produceert. Maak nu een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend informatief gesprek.


VPL

Feitelijk past Pulzzz de VPL-technologie toe. Een verbeterde versie van IPL. Het kenmerkende verschil is: IPL geeft 1 grote lichtflits en VPL geeft vele kleine lichtpulsen in 1 flits met als voordeel dat de huid beter kan afkoelen. Daardoor kan er meer energie worden afgegeven zonder risico op verbranden. Meer energie betekent een beter resultaat!


Haarreductie 

Het is beter om van haarreductie te spreken dan van definitief ontharen. De haarzakjes in de groeifase (anagene fase) worden tijdens de behandeling vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rustfase of afsterffase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Die zijn dus tijdens één van de volgende behandelingen aan de beurt. Om alle haren in de groeifase te flitsen zijn dus meerdere behandelingen nodig. Wat echter niet behandeld kan worden zijn de slapende haarfollikels. Deze zijn bij iedereen aanwezig maar komen slechts dan tot groei, wanneer zich hormonale veranderingen voordoen. Dit kan komen door: pilgebruik, medicatie, overgang, etc


Meer info vindt u op de site van Pulzzz: PULZZZ

Sylk Beauty / WSP vof 2018
Terug naar de inhoud